Težave pri spremembi FB profila v FB stran

Avtor | 23 oktobra 2012
facebook-problem

Pri spremembi Facebook profila v Facebook stran je najprej dobro narediti kopijo profila (greste na domačo stran – nastavitve računa in spodaj kliknete prenesi kopijo, ki vam bo čez nekaj časa poslana na e-naslov), kajti ohranili boste le svojo profilno sliko in časovnico, vse ostalo pa se izbriše. Prijatelji pa se bodo spremenili v »všečke«.

Za spremembo profila lahko kliknete na povezavo tukaj in na prikazani strani sledite navodilom za izdelavo facebook strani.

Problem pa nastane, ko nimate dostopa do računalnika s katerim ste ves čas dostopali do svojega profila. Razlogov je lahko več, ali ste nekomu prepustili profil, da vam ustvari Facebook stran, ali ste nadgradili računalnik oziroma nabavili novega in podobno. Potem, ko vnesete podatke in geslo za spremembo profila v stran se izpiše nekaj takega:

fb-profil-stran

Da bi našli odgovor v centru za pomoč je zelo malo verjetno, kajti ne pozabite nimate »starega« računalnika.

Obstajata pa vsaj dva načina za rešitev:

Na primer, če vi nekomu spreminjate Facebook profil v Facebook stran, je najboljše da tega uporabnika, ki hoče imeti stran oziroma za katerega spreminjate profil v stran, enostavno kontaktirate in mu poveste, kaj naj naredi da sam ustvari stran, nakar prevzamete in sami uredite stran do konca.

Drugi način pa je, da počakate nekaj časa, morate biti le povezani na Facebook, ko uporabljate novi računalnik in čez nekaj časa bo Facebook nazadnje le dopustil, da spremenite Facebook profil v Facebook stran.

Pa še ena težava se zna pojaviti, če ste na primer dobili blokado zaradi dodajanja večjega števila prijateljev, kot jih Facebook dovoljuje v določenem času. V tem primeru morate počakati tako dolgo, dokler blokada ne mine.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja